Συνεργασία Petroil Group και Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών

Η Petroil Fuels με χαρά ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών πολεμικών Τεχνών.

Αφουγγραζόμενη την νέα πραγματικότητα, η Petroil Fuels επιλέγει να στέκεται δίπλα σε επιχειρήσεις  και επαγγελματίες! Με τις υπηρεσίες απολυμάνσεων, βοηθά κάθε επιχείρηση να λειτουργεί ποιοτικά και με απόλυτη ασφάλεια για όλους.
Η Ε.Ο.Μ. είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών πρεσβεύει το ταχύτερα αναπτυσσόμενο άθλημα παγκοσμίως! Με περίπου 449 εκατομμύρια υποστηρικτές, στόχος της οργάνωσης είναι η ανάπτυξη του ΜΜΑ σε όλα τα επίπεδα. Απευθυνόμενοι σε σωματεία, προπονητές και φορείς του αθλητισμού έχουν κοινό σκοπό την επέκταση του αθλήματος σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Με αυτή τη συνεργασία η Petroil Fuels αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι βρίσκεται δίπλα στους επαγγελματίες! Δεδομένων των συνθηκών της πανδημίας covid-19 η διαδικασία της απολύμανσης, πρόκειται να αποτελέσει ένα αναπόσπαστο κομμάτι της προετοιμασίας των Σωματείων, για να υποδεχθούν και πάλι τους αθλητές τους, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων. Επιπλέον, η υπηρεσία χρησιδανεισμού πυροσβεστήρων και αναγόμωσης αποτελούσε, ανέκαθεν, σημαντική παροχή. Η πυρασφάλεια και πυροπροστασία του χώρου αποτελούν ένα από τα βασικά προαπαιτούμενα για την χορήγηση Άδειας Αθλητικών Εγκαταστάσεων σε ένα Σωματείο.

Όλα τα ενδιαφερόμενα Σωματεία – μέλη μπορούν να έρχονται σε επαφή με την Ομοσπονδία και να ενημερώνονται για τα προνόμια και τις υπηρεσίες προκύπτουν μέσω αυτής της συνεργασίας.

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας καλώντας στο 211 2120600 ή επικοινωνόντας με την Ομοσπονδία  2108040223