×

Πακέτο στα μέτρα σου!

Σχεδίασε το πακέτο για την διαχείριση της πολυκατοικίας που σου ταιριάζει!

Φτιάξε το δικό σου πακέτο

Εγγραφή στο Newsletter

Subscribe to Our Newsletter:

Ακολουθήστε μας

Καθαρισμοί κτιρίων

section-ee97cd1

Καθαρισμοί Πολυκατοικιών

Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά!

Οι καθαρισμοί κτιρίων αποτελούν πλέον ένα ξεχωριστό τμήμα της Petroil Fuels, παρέχοντας υπηρεσίες καθαριότητας για κτίρια και πολυκατοικίες κάθε μεγέθους.
Με προγράμματα καθαριότητας που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε κτιρίου ή πολυκατοικίας, με έμπειρο τεχνικό προσωπικό και πλήρως εξοπλισμένα οχήματά, μπορείς να εξασφαλίσεις την υγιεινή και την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας σου.

section-c7641c1

Οι Καθαρισμοί κτιρίων από την Petroil Fuels περιλαμβάνουν:

  • Καθαρισμός και λοιπές υπηρεσίες κοινόχρηστων χώρων πολυκατοικιών: Η καθαριότητα της πολυκατοικίας πραγματοποιείται σε εβδομαδιαία βάση ενώ οι επισκέψεις καταγράφονται ώστε ο διαχειριστής να έχει πάντα τον πλήρη έλεγχο. 
  • Αρχικοί καθαρισμοί κτιρίων: Ο αρχικός καθαρισμός ενός κτιρίου είναι ιδιαίτερα σημαντικός καθώς μπορεί να φανερώσει παραλήψεις στις κτιριακές εγκαταστάσεις. 
  • Καθαρισμός διαχωριστικών πάνελ: Η διαδικασία καθαρισμού ποικίλει ανάλογα το υλικό κατασκευής των πάνελ 
  • Καθαρισμός πυλωτής πολυκατοικιών, πάρκινγκ και αποθηκευτικών χώρων: Οι διαδικασίες καθαρισμού λαμβάνουν χώρα σε εβδομαδιαία βάση για να εξασφαλίζεται η απόλυτη καθαριότητα και υγιεινή σε όλους του χώρους της πολυκατοικίας. 
  • Καθαρισμός κουδουνιών και buttons στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας. 
section-1800b9a

Καθαρισμοί κτιρίων

Στην Petroil Fuels γνωρίζουμε πως η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά!

11 000

Καθαρισμοί Κτιρίων

Σε ολόκληρη την Αττική

4 000

Αρχικοί Καθαρισμοί

Πολυκατοικιών

3 000

Καθαρισμοί Κτιρίων

Με πακέτα κοινοχρήστων

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου!

section-c98d27b

Μας ρώτησες για τον καθαρισμό κτιρίων:

Οι τιμές για την υπηρεσία του συνεργείου καθαρισμού ορίζονται από τις ανάγκες του κάθε κτιρίου. Πιο συγκεκριμένα, οι τιμές διαφοροποιούνται από τα τετραγωνικά κάθε χώρου και τα άτομα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση των εργασιών καθαρισμού.

Ναι! Υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα που ορίζεται κατόπιν συνεννόησης με τον διαχειριστή της πολυκατοικίας. Το πρόγραμμα υπάρχει στον πίνακα ανακοινώσεων της πολυκατοικίας και για οποιαδήποτε αλλαγή, το συνεργείο καθαρισμού θα ενημερώνει εγκαίρως.

Όχι απαραίτητα! Επειδή οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με τα τετραγωνικά του κάθε χώρου η επίσκεψη δεν αποτελεί προϋπόθεση. Σε εξιδεικευμένες περιπτώσεις ωστόσο και αν χρειαστεί, ένας εξιδεικευμένος υπάλληλος από το τμήμα του καθαρισμού κτιρίων της Petroil Fuels, θα επικοινωνήσει μαζί σου για να σε ενημερώσει για την διαδικασία.

Τα προϊόντα που επιλέγουμε για τον καθαρισμό κτιρίων, φροντίζουμε πάντα να είναι φιλικά για τον άνθρωπο, τα κατοικίδια και το περιβάλλον.

Αρχικοί καθαρισμοί είναι οι καθαρισμοί που λαμβάνουν χωρα μετά την ολοκλήρωση της οικοδομής. Είναι αρκετά σημαντικοί για πέρα από την υγιεινή και την καθαριότητα του χώρου εξασφαλίζουν τον έλεγχο της οικοδομή για τυχόν κτιριακές ελλείψεις.

section-0c246cb

Βρες όλες μας τις υπηρεσίες μας, εδώ!

Φροντίζουμε ό,τι αξίζει!