×

Πακέτο στα μέτρα σου!

Σχεδίασε το πακέτο για την διαχείριση της πολυκατοικίας που σου ταιριάζει!

Φτιάξε το δικό σου πακέτο

Εγγραφή στο Newsletter

Subscribe to Our Newsletter:

Ακολουθήστε μας

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

section-ac469fb

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Δωρεά 300 λίτρων Πετρελαίου Θέρμανσης

Λίγα λόγια για Κέντρο Ειδικών Ατομων "Χαρά": Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά» είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, που ιδρύθηκε το 1983 από γονείς για άτομα με βαριές αναπηρίες όπως Βαριά Νοητική Υστέρηση, Αυτισμό, Εγκεφαλική Παράλυση, Σύνδρομο Down. Σήμερα φιλοξενεί 57 παιδιά εξασφαλίζοντάς τους ένα προστατευμένο, φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον. Η εταιρία Petroil Fuels, θέλοντας να τους ευχαριστήσει για το πολύτιμο έργο τους προχώρησε στην παροχή 300 λίτρων πετρελαίου θέρμανσης.

Οκτώβριος

2021

Δωρεά 300 λίτρων Πετρελαίου Θέρμανσης

Η Petroil Fuels προχωρά σε δωρεά 3.000 λίτρων Πετρελαίου Κίνησης στις πυρόπληκτες περιοχές της Β. Εύβοιας

Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που έλαβαν χώρα στην Εύβοια αυτό το καλοκαίρι, η Petroil Fuels σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΙΑΣΙΣ, προχώρησε στην δωρεά 3.000 λίτρων πετρελαίου κίνησης σε πυρόπληκτους, με σκοπό την τροφοδότηση γεννητριών μέχρι την αποκατάσταση του ηλεκτρικού ρεύματος. Για την μεταφορά του πετρελαίου κίνησης χρησιμοποιήθηκε 1 όχημα της εταιρίας Petroil Fuels και συμμετείχαν 2 τεχνικοί μας. Η επιχείρηση διανομής του πετρελαίου κίνησης ξεκίνησε στις 14/8/2021, υπό τον συντονισμό του δήμου Ροβιών. Η διανομή πραγματοποιήθηκε βάσει των αναγκών όπως καταγράφηκαν στην ευρύτερη περιοχή.

Αύγουστος

2021

Η Petroil Fuels προχωρά σε δωρεά 3.000 λίτρων Πετρελαίου Κίνησης στις πυρόπληκτες περιοχές της Β. Εύβοιας

Συντήρηση Καυστήρα σε Εστία "Κοριτσιού Φιλοθέη Η Αθηναία"

Λίγα λόγια για την «Εστία Κοριτσιού Φιλοθέη η Αθηναία» Η Εστία Κοριτσιού «Αγία Φιλοθέη η Αθηναία» ιδρύθηκε το 1963 και έχει αναγνωριστεί ως ειδικώς φιλανθρωπικό σωματείο από το Υπουργείο Υγείας. Υποδέχεται κορίτσια ποικίλλων ηλικιών, από διαλυμένες ή οικονομικά προβληματικές οικογένειες, των οποίων οι γονείς, ύστερα από εισαγγελική εντολή, έχουν κριθεί ακατάλληλοι να τα αναθρέψουν. Διοικείται από 9μελές διοικητικό συμβούλιο, τα μέλη του οποίου προσφέρουν εθελοντική εργασία. Η παραμονή των κοριτσιών στην Εστία ολοκληρώνεται όταν βρεθούν συνθήκες κατάλληλες για να συνεχίσουν τη ζωή τους εκτός αυτής. Αυτή τη στιγμή φιλοξενούνται 20 άτομα. Η εταιρία Petroil Fuels προχώρησε στην παροχή υπηρεσιών καθαρισμού και συντήρησης του καυστήρα του ιδρύματος με σκοπό την απρόσκοπτη και ομαλή λειτουργεία του συστήματος θέρμανσης κατά τους χειμερινούς μήνες.

Ιούνιος

2021

Συντήρηση Καυστήρα σε Εστία "Κοριτσιού Φιλοθέη Η Αθηναία"

Δωρεά 10.000 παιδικών μασκών προς το Χαμόγελο του Παιδιού

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1995. Σκοπός της δημιουργίας του αποτέλεσε το όραμα του μικρού Ανδρέα Γιαννόπουλου, για έναν κόσμο όπου όλα τα παιδιά θα έχουν δικαίωμα στο χαμόγελο! Η συμβολή του συλλόγου ήταν, είναι και θα είναι, ιδιαίτερα σημαντική στην αρωγή όσων παιδιών έχουν ανάγκη σε αυτή τη χώρα! Η εταιρία Petroil Fuels αναγνωρίζοντας το σημαντικότατο έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού» και τις ιδιαιτερότητες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει μέσα στην πανδημία, προχώρησε στη δωρεά 10.000 παιδικών μασκών τύπου Medical IIR. Οι μάσκες προορίζονται για χρήση των παιδιών που μένουν στα Κέντρα Στήριξης του Χαμόγελου του Παιδιού, καθώς και από τα παιδιά που εξετάζονται στα ιατρεία του Οργανισμού.

Απρίλιος

2021

Δωρεά 10.000 παιδικών μασκών προς το Χαμόγελο του Παιδιού

Δωρεά 10.000 παιδικών μασκών προς το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ

Ο σύλλογος Ελπίδα Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ιδρύθηκε το 1990 από μια ομάδα δυναμικών γυναικών με πρόεδρο τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα η «Ελπίδα» υλοποίησε ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο νοσηλείας και στήριξης παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και των οικογενειών τους, ευαισθητοποιώντας ολόκληρο τον ελληνικό λαό, που ενστερνίζεται το όραμά της και γίνεται αρωγός του έργου της. Η Εταιρία Petroil Fuels στέκεται ως αρωγός στο έργο του συλλόγου «Ελπίδα» προχωρώντας στην δωρεά 10.000 παιδικών μασκών, τύπου Medical IIR για την προστασία και την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού. Οι μάσκες προστασία χρησιμοποιούνται από τα παιδιά που φροντίζονται από τον σύλλογο. Στόχος της Petroil Fuels είναι να συμβάλλει με την σειρά της στον αγώνα που δίνουν οι μικροί μας ήρωες.

Απρίλιος

2021

Δωρεά 10.000 παιδικών μασκών προς το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ

Δωρεά 2.500 παιδικών μασκών στον Δήμο Νέας Σμύρνης

Η Petroil Fuels θέλοντας να συμβάλλει στην καταπολέμηση της πανδημίας και στην ταχύτατη επαναφορά στην πραγματικότητα, προχωρά στην δωρεά 2.500 παιδικών μασκών, τύπου Medical IIR, στον Δήμο Νέας Σμύρνης, εν όψει της επανόδου των παιδιών στο σχολικό περιβάλλον. Οι μάσκες προστασίας χρησιμοποιούνται από σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.

Μάρτιος

2021

Δωρεά 2.500 παιδικών μασκών στον Δήμο Νέας Σμύρνης

Δωρεά 7.500 παιδικών μασκών στον Δήμο Αμαρουσίου

Η Petroil Fuels θέλοντας να συμβάλλει στην καταπολέμηση της πανδημίας και στην ταχύτατη επαναφορά στην πραγματικότητα, προχωρά στην δωρεά 7.500 παιδικών μασκών, τύπου Medical IIR, στον Δήμο Αμαρουσίου εν όψει της επανόδου των παιδιών στο σχολικό περιβάλλον. Οι μάσκες προστασίας χρησιμοποιούνται από σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.

Φεβρουάριος

2021

Δωρεά 7.500 παιδικών μασκών στον Δήμο Αμαρουσίου

Δωρεάν εκτέλεσης υπηρεσιών Απολύμανσης, Απεντόμωσης και Μυοκτονίας σε κτίρια και εξωτερικούς χώρους των Παιδικών Κατασκηνώσεων της Ελληνικής Αστυνομίας

Λίγα λόγια για τις Παιδικές εξοχές: Από το 1959, σε πευκόφυτη έκταση στον Άγιο Ανδρέα Νέας Μάκρης Αττικής, λειτουργούν οι Παιδικές Εξοχές για τα παιδιά του προσωπικού του Σώματος (εν ενεργεία και εν αποστρατεία), σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με δυνατότητα φιλοξενίας τετρακοσίων (400) παιδιών-κατασκηνωτών, όπου μπορούν να βιώσουν το φυσικό περιβάλλον, την υπαίθρια ζωή και την κοινωνική συναναστροφή. Οι εγκαταστάσεις αποτελούν πρότυπο χώρο, που εξασφαλίζουν ιδανικές συνθήκες διαβίωσης, με υψηλού επιπέδου υλικοτεχνική υποδομή, σύμφωνα με σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα για άνετη και υγιεινή διαμονή, ψυχαγωγία, αλλά και την ασφάλεια των μικρών κατασκηνωτών. Η εταιρία Petroil Fuels αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα της ύπαρξης ενός χώρου ιδανικού για την ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων κατά τη θερινή περίοδο, προχωρά στη παροχή δωρεάν υπηρεσιών απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας στα κτίρια και τους εξωτερικούς χώρους της κατασκήνωσης. Οι υπηρεσίες έλαβαν χώρα σε 6 διαφορετικές επισκέψεις κατά τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου, προκειμένου να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα. Στόχος της κίνησης αυτής είναι η διασφάλιση της ασφαλούς παραμονής των παιδιών και οικογενειών του προσωπικού Σώματος.

Ιούνιος

2020

Δωρεάν εκτέλεσης υπηρεσιών Απολύμανσης, Απεντόμωσης και Μυοκτονίας σε κτίρια και εξωτερικούς χώρους των Παιδικών Κατασκηνώσεων της Ελληνικής Αστυνομίας
section-0c246cb

Υπηρεσίες Petroil Fuels

Φροντίζουμε ότι αξίζει!