×

Πακέτο στα μέτρα σου!

Σχεδίασε το πακέτο για την διαχείριση της πολυκατοικίας που σου ταιριάζει!

Φτιάξε το δικό σου πακέτο

Εγγραφή στο Newsletter

Subscribe to Our Newsletter:

Ακολουθήστε μας

Αποφράξεις – Καθαρισμός Αποχετεύσεων

section-e9a4d85
Άντρας με στολή επισκευάζει τις σωληνώσεις νεροχύτη

Αποφράξεις και Καθαρισμός αποχετεύσεων

Ολοκληρωμένες λύσεις για αποφράξεις και καθαρισμό δεξαμενών:

 1. Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό
 2. Κάθετες αποφράξεις υδρορροών
 3. Καθαρισμοί αποχετεύσεων με πιεστικό και μηνιαία συντήρηση
 4. Απόφραξεις για νεροχύτη κουζίνας
 5. Αποφράξεις για λεκάνη τουαλέτας
 6. Αποφράξεις σιφονιών μπάνιου
 7. Αποφράξεις για νιπτήρες μπάνιου
 8. Απόφραξεις μπανιέρας
 9. Απόφραξεις υδρορροών βεράντας
 10. Κάθετες αποφράξεις κουζινών
section-1d48c0b

01.

Προληπτικός καθαρισμός αποχετεύσεων

Κατά τη διαδικασία του προληπτικού καθαρισμού, το συνεργείο της Petroil Fuels επισκέπτεται τον χώρο σου και καθαρίζει εσωτερικά όλα τα φρεάτια και τους αποχετευτικούς αγωγούς, με ελεγχόμενη πίεσης του νερού. Η διαδικασία του προληπτικού καθαρισμού των αποχετεύσεων, μπορεί να γλιτώσει χρόνο και χρήμα από προβλήματα εξαιτίας κακής συντήρησης.

02.

Καθαρισμός αποχετεύσεων

Κατέχοντας πολύτιμη γνώση και πείρα, βρισκόμαστε στο πλευρό σου για την εκκένωση φραγμένων αποχετεύσεων και σωληνώσεων, άμεσα, αποτελεσματικά και χωρίς φθορές. Οι άριστα εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας βρίσκονται δίπλα σου και με εγγυημένη ταχύτητα και αξιοπιστία, την απόφραξη και τον καθαρισμό της αποχέτευσης οποιουδήποτε χώρου ή εγκατάστασης επιθυμείτε.

03.

Συντήρηση αποχετεύσεων

Η συντήρηση αποτελεί ένα εξαιρετικά κρίσιμο στάδιο για την ορθή λειτουργία της αποχέτευσής. Παράλληλα με τις αποφράξεις λοιπόν, η Petroil Fuels προσφέρει υπηρεσίες συντήρησης των αποχετεύσεών με περιοδικό – προληπτικό καθαρισμό των σωληνώσεων από λήμματα και λίπη, διασφαλίζοντας τις απαραίτητες συνθήκες υγιεινής.

04.

Καθαρισμός υδρορροών

Ο καθαρισμός των υδρορροών του χώρου σου αποτελεί μία απαραίτητη διαδικασία, ιδίως, τις πιο βροχερές περιόδους του χρόνου. Η Petroil Fuels αναλαμβάνει τον καθαρισμό των υδρορροών, διαφυλάσσοντάς τες από κακουχίες και ακραία καιρικά φαινόμενα. Με σύγχρονο εξοπλισμό και καινοτόμες πρακτικές, ο καθαρισμός των υδροροών θα είναι άμεσος και αποτελεσματικός!

section-c98d27b

Αποφράξεις και Καθαρισμοί Αποχετεύσεων

Οι πιο σύγχρονες λύσεις στην απόφραξη και τον καθαρισμό αποχετεύσεων!

2 0000

Αποφράξεις

Σε ολόκληρη την Αττική

17 000

Προληπτικοί Καθαρισμοί

Σε ολόκληρη την Αττική

22 000

Ικανοποιημένοι πελάτες

Σε ολόκληρη την Αττική

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

section-b65b437

Μας ρώτησες για τις αποφράξεις:

Χρειάζεται να γίνει απόφραξη της κεντρικής αποχέτευσης. Το συνεργείο της Petroil Fuels μπορεί να επισκεφτεί τον χώρο σας, να αποφράξει το συγκεκριμένο φρεάτιο και να κάνουμε έναν προληπτικό καθαρισμό στα υπόλοιπα φρεάτια.

Η οσμή είναι ένδειξη πιθανού προβλήματος. Θα πρέπει να γίνει προληπτικός καθαρισμός στα φρεάτιά ώστε να μην φράξει κάποιο από αυτά.

Αρχικά, πρέπει να γίνει απόφραξη στον συγκεκριμένο χώρο. Αν το πρόβλημα συνεχίζεται, ελέγχουμε την κεντρική αποχέτευση ή και τα υπόλοιπα διαμερίσματα.

Η διάγνωση με θερμική κάμερα είναι αναγκαία όταν υπάρχει πρόβλημα στα φρεάτια και δεν είναι εμφανές. Οι κάμερες χρησιμοποιεί το συνεργείο της Petroil Fuels, είναι υψηλής ευκρίνειας ώστε να εντοπιστεί το πρόβλημα, χωρίς εργασίες σκαψίματος. Η κάμερα μας δείχνει το ακριβές σημείο που χρειάζεται η απόφραξη, αλλά και το λόγο ή το αντικείμενο που δημιουργήθηκε το πρόβλημα.

Οι λόγοι που βουλώνει μια λεκάνη:

 1. Λόγω της χαμηλής πίεσης νερού: Τα υπολείμματα δεν απορρίπτονται από τις σωληνώσεις και κολλάνε στα τοιχώματα, σκληραίνουν και προκαλούν το βούλωμα της λεκάνης.
 2. Χαρτιά ή άλλα προϊόντα που πέφτουν στην λεκάνη και προκαλούν το βούλωμα της.
 3. Λανθασμένος σχεδιασμός και τοποθέτηση: Οι μικρές διακλαδώσεις των σωληνώσεων φράζουν πιο εύκολα, με αποτέλεσμα να μην επιτρέπουν τη φυσιολογική ροή του νερού.
 4. Έντονα καιρικά φαινόμενα: Εξαιτίας των βροχοπτώσεων παρασύρονται χώματα και κλαδιά που φράζουν την κεντρική αποχέτευση προκαλώντας υπερχείλιση.
section-0c246cb

Βρες όλες τις υπηρεσίες μας, εδώ!

Φροντίζουμε ότι αξίζει!