Ψύλλος σε μεγένθυση

Αναγνώριση

Οι ψύλλοι είναι μικρά, άπτερα έντομα που πηδούν από πλευρά σε πλευρά. Αυτά τα έντομα βρίσκονται συνήθως θαμμένα στην τρίχα, δίπλα από το δέρμα των θηλαστικών. Όταν οι παρασιτώσεις είναι μεγάλες οι ενήλικοι ψύλλοι μπορούν να βρεθούν σε χαλιά και γύρω από το κατοικίδιο ζώο. Οι ψύλλοι είναι καλυμμένοι με πολλά αγκάθια και τρίχες.

Ανίχνευση

Οι ψύλλοι μπορούν να ανιχνευθούν στα κατοικίδια ζώα με το τρίψιμο της γούνας των ζώων προς τα πίσω και να ψάχνουμε για την παρουσία τους δίπλα από το δέρμα . Επίσης τα τσιμπήματα που προκαλούν μας δείχνουν την παρουσία τους.

Επιπτώσεις

Οι ψύλλοι είναι ιατρικώς σημαντικά έντομα. Η πιο σοβαρή ασθένεια στον άνθρωπο που μεταδίδεται με το δάγκωμα ψύλλων είναι η βουβωνική χολέρα, η οποία φέρεται να σκότωσε 25 εκατομμύρια ανθρώπους κατά τον Μεσαίωνα. Η παρουσία των ψύλλων στα κατοικίδια ζώα μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις πάνω στο ζώο και να οδηγήσουν σε μια συνολική ανθυγιεινή εμφάνιση.

Πρόληψη

Ένας ιδιοκτήτης σπιτιού μπορεί να εκτελέσει πολλές απλές τεχνικές για την πρόληψη μολύνσεων:

Πλύνετε συχνά τις κουβέρτες και τα χαλιά του σπιτιού, κρατείστε πάντα καθαρούς τους χώρους που δραστηριοποιείται το κατοικίδιο.
Τακτικά πλύνετε το κατοικίδιο ζώο σας για να αφαιρέσετε τους ενήλικους ψύλλους.

Λύση

Μία επαγγελματική αντιμετώπιση είναι ο καλύτερος τρόπος για τη μείωση των ψύλλων σε μια περιοχή. Μη χάνετε χρόνο και χρήματα με προϊόντα του εμπορίου για την καταπολέμηση των εντόμων. Καλέστε την Petroil Fuels για να απαλλαγείτε από τους ψύλλους και για χρονικό διάστημα που θα σας καταπλήξει.

  • Άμεση και στοχευμένη επέμβαση
  • Συνετή χρήση φάρμακων
  • Συνδυασμό εφαρμογών
  • Επικέντρωση στην ασφάλεια
  • Προσαρμογή στις ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου
  • Ανάλυση και καταγραφή των αποτελεσμάτων
  • Προσφορές και εκπτώσεις κατά περιόδους
  • Εγγύηση αποτελέσματος

H Petroil Fuels εξειδικεύεται στην καταπολέμηση ψύλλων από οικιακούς χώρους. Με την μέθοδο της Θερμικής Καταπολέμησης Ξηρού Ατμού προλαμβάνουμε και αντιμετωπίζουμε επιδρομές απο τα μικρά έντομα στον χώρο σου. Η θερμική καταπολέμηση είναι οικολογική μέθοδος απεντόμωσης, χωρίς την χρήση χημικών ή εντομοκτόνων. Κατάλληλη για κατοικίες, ξενοδοχεία, ιατρεία, λεωφορεία, χώρους εστίασης, παιδικούς σταθμούς, κ.α.

Μάθε περισσότερα για τις απεντομώσεις στο 211 212 0600 ή στο site μας Petroil Fuels.