Εγκαταστάσεις εξαγωγής- επεξεργασίας πετρελαίου

Είναι αλήθεια ότι, τα τελευταία χρόνια, αρκετοί λόγοι έχουν στρέψει τους καταναλωτές σε εναλλακτικές λύσεις θέρμανσης, διαφορετικές του πετρελαίου. Οι συγκεκριμένοι τρόποι αφορούν στη θέρμανση με ρεύμα, κλιματισμό, σόμπες ή τζάκια και «υπόσχονται» χαμηλότερο κόστος με την ίδια θερμαντική απόδοση.

Ωστόσο, στην πραγματικότητα, η αυξημένη απόδοση των παραπάνω μεθόδων -σε σχέση με του πετρελαίου- παρουσιάζεται, συνήθως, χωρίς «απτές» αποδείξεις και δεν μπορεί να εγγυηθεί τεκμηριωμένα τη θερμαντική τους ικανότητα. Επιπλέον, το κόστος εγκατάστασης και συντήρησης των εν λόγω μεθόδων, παραμένει ένα καλά κρυμμένο μυστικό.

Το πετρέλαιο θέρμανσης, ακόμα και μετά την αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, συνεχίζει να αποτελεί τον τρόπο θέρμανσης ο οποίος προσφέρει την πιο ανταγωνιστική αναλογία σχέσης ποιότητας-τιμής. Η Petroil fuels, με γνώμονα πάντα το συμφέρον του καταναλωτή, συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει όλα τα πλεονεκτήματα της θέρμανσης με πετρέλαιο! Ας ξεκινήσουμε!

Θέρμανση με πετρέλαιο – 6 Πλεονεκτήματα:

  • Το πετρέλαιο θέρμανσης είναι αποδεδειγμένα ο ασφαλέστερος τρόπος θέρμανσης. Είναι αδύνατον να υπάρξουν αναθυμιάσεις, καθώς και κίνδυνος πυρκαγιάς στον χώρο σας.
  • Έχει μία από τις υψηλότερες αποδόσεις σε σχέση με άλλες μεθόδους, τόσο λόγω των ιδιοτήτων του πετρελαίου όσο και για το γεγονός ότι ζεσταίνει ενιαία και ομοιόμορφα τον χώρο σας.
  • Παρέχει τη δυνατότητα επίτευξης του ύψους της θερμοκρασίας που επιθυμείτε να έχετε στο σπίτι σας με μεγάλη ακρίβεια.
  • Για τη θέρμανση με πετρέλαιο δεν απαιτείται μεγάλη επένδυση σε εξοπλισμό, καθώς, συνήθως, οι κατοικίες στα αστικά κέντρα διαθέτουν την αναγκαία υποδομή.
  • Σε γενικές γραμμές και με σωστά ρυθμισμένο, αλλά και συντηρημένο εξοπλισμό, το περιβαλλοντικό αντίκτυπο της θέρμανσης με πετρέλαιο είναι αισθητά χαμηλότερο σε σχέση με τρόπους θέρμανσης που λειτουργούν με ηλεκτρικό ρεύμα ή στερεά καύσιμα.
  • Δεν απαιτείται συντήρηση μεγάλης κλίμακας.

Πετρέλαιο θέρμανσης ως επένδυση!

Η αγορά και η μετάβαση σε άλλη μέθοδο θέρμανσης απαιτεί, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, μια επένδυση η οποία μπορεί να σας κοστίσει αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Τι θα γινόταν, όμως, αν αποφασίζατε αντί για αλλαγή συστήματος θέρμανσης να επενδύατε στη μόνωση και θωράκιση του χώρου σας;

Η αλήθεια είναι ότι οποιοδήποτε μέσο θέρμανσης και να επιλέξετε, εάν το σπίτι σας παρουσιάζει ενεργειακές απώλειες, δεν θα μείνετε ικανοποιημένοι από την απόδοσή του.

Επιλέγοντας την ενεργειακή θωράκιση του σπιτιού σας αντί της αλλαγής μεθόδου θέρμανσης εξασφαλίζετε θερμότερους χώρους με λιγότερα χρήματα, αλλά και καλύτερη ψύξη κατά την περίοδο του καλοκαιριού!