Βυτιοφόρο όχημα τροφοδοτεί με πετρέλαιο θέρμανσης έναν χώρο

Τα τελευταία χρόνια, οικονομικοί λόγοι, έκαναν τους καταναλωτές να αναρωτιούνται για το ποια είναι η βέλτιστη λύση για την θέρμανση. Σε αυτή την προσπάθεια μείωσης του χειμερινού budget, το πετρέλαιο θέρμανσης φαίνεται να δεσπόζει σταθερά στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Το πετρέλαιο θέρμανσης προσφέροντας ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τους υπόλοιπους τρόπους θέρμανσης, παραμένει μέχρι σήμερα πρώτη επιλογή.

Πετρέλαιο θέρμανσης πλεονεκτήματα: 10 + 2 λόγοι για να επιλέξεις!

 1. Το πετρέλαιο θέρμανσης είναι ο πιο δοκιμασμένος και ασφαλής τρόπος θέρμανσης.
 2. Ζεσταίνει ομοιόμορφα το χώρο: Με  τους σύγχρονους ψηφιακούς θερμοστάτες, είναι εφικτό να επιτευχθεί με μεγάλη ακρίβεια η επιθυμητή θερμοκρασία.
 3. Έχει μία από τις υψηλότερες αποδόσεις σε σχέση με τα υπόλοιπα μέσα.
 4. Δεν απαιτεί νέα και μεγάλη επένδυση: Η πλειοψηφία των κατοικιών, διαθέτει ήδη την απαραίτητη υποδομή για πετρέλαιο θέρμανσης.
 5. Είναι ένα ενεργειακό προϊόν εύκολο στη χρήση.
 6. Εξυπηρέτηση μεγάλου αριθμού νοικοκυριών που δε μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αγωγό φυσικού αερίου.
 7. Από ενεργειακής πλευρά και εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, είναι πιο «φιλικό» από τα συστήματα θέρμανσης που λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια.
 8. Ένας σωστά ρυθμισμένος καυστήρας έχει πολύ χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο, με εκπομπές πολύ χαμηλότερες από των καυστήρων στερεών καυσίμων. Έχει αρκετά σταθερή ποιότητα εξασφαλίζοντας μικρές διακυμάνσεις στην απόδοση του λέβητα.
 9. Δεν απαιτεί άλλη συντήρηση ,πέραν του καυστήρα, μια φορά το χρόνο: αν γίνεται σωστά βοηθάει και στην εξοικονόμηση καυσίμου.
 10. Η διάθεση πετρελαίου θέρμανσης είναι απρόσκοπτη: Οι υποδομές αποθήκευσης και διανομής θέρμανσης υπερκαλύπτουν όλη τη χώρα.
 11. Ο καταναλωτής έχει πολλές επιλογές για να προμηθευτεί το πετρέλαιό του, επιλέγοντας ο ίδιος την πιο συμφέρουσα γι’αυτόν.
 12. Οι Εταιρίες Εμπορίας Πετρελαιοειδών έχουν αναπτύξει, διαδικασιών και ελέγχων, με στόχο ο καταναλωτής να παραλαμβάνει σωστή ποιότητα και ποσότητα πετρελαίου.

Στην Petroil Fuels, βρισκόμαστε πάντα δίπλα σου συνδυάζοντας τα ποιοτικά καύσιμα, την άμεση παράδοση με τις οικονομικές προσφορές! Το εξιδεικευμένο μας προσωπικό βρίσκεται πάντα στην διάθεσή σου, για να απαντήσει σε κάθε σου ερώτηση!
Κάνε την σωστή επιλογή στον πάροχο πετρελαίου θέρμανσης καλώντας στο: 211 2120600 ή ζητώντας μας προσφορά!