Αρχιτεκτονικά σχέδια τυπωμένα σε χαρτί

Η κορυφαία εταιρεία στην εξυπηρέτηση κτιρίων και στη διανομή υγρών καυσίμων Petroil Fuels πρωτοπορεί στον κλάδο της, για ακόμη μία φορά, αναβαθμίζοντας την εμπειρία των πελατών της. Πιστή στο φιλόδοξο όραμά της, μεταφέρεται σε υπερσύγχρονες, νέες εγκαταστάσεις, εμπλουτίζοντας την παλέτα των προσφερόμενων γνώσεων και υπηρεσιών της.

Ένας πρωτότυπος εκθεσιακός χώρος

Οι άρτιες υποδομές, ο προηγμένος τεχνολογικός εξοπλισμός και η εμπεριστατωμένη γνώση είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της νέας εποχής για την Petroil Fuels. Στις μοντέρνες και ασφαλείς εγκαταστάσεις της, η εταιρεία εγκαινιάζει έναν χώρο ανοιχτό προς το κοινό, αφιερωμένο στην ενεργειακή αποδοτικότητα κτιρίων. Εκεί, οι επισκέπτες έχουν τη μοναδική ευκαιρία να συνομιλήσουν με το καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας, με σκοπό να αντλήσουν χρήσιμες πληροφορίες για ενεργειακά – κυρίως – ζητήματα.

Στον νέο χώρο, εκτίθεται ένας σύγχρονος «ενεργειακός» θησαυρός. Ως ηγέτης στον τομέα της διανομής υγρών καυσίμων, η Petroil Fuels φέρνει μία φρέσκια πρόταση στην ενημέρωση των καταναλωτών. Έτσι, παρουσιάζει σε εκθεσιακή μορφή τα πιο εξελιγμένα εργαλεία-προϊόντα σχετικά με την ενεργειακή αποδοτικότητα. Γεννήτριες, επιδαπέδια θέρμανση, αντλίες θερμότητας, καθώς και τα πρώτα ψυγεία στην Ελλάδα που λειτουργούν με φυσικό αέριο, αποτελούν ορισμένα μόνο από τα εντυπωσιακά εκθέματα των καινούργιων εγκαταστάσεων!

Το καινοτόμο βήμα προς την ενεργειακή αποδοτικότητα

Με οικολογική συνείδηση και σεβασμό στις καταναλωτικές ανάγκες, η Petroil Fuels χαράζει μία συνεπή διαδρομή προς τη βέλτιστη ενεργειακή διαχείριση. Ενισχύοντας την ενεργειακή πολιτική της, επιδιώκει να συμβάλει τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος όσο και στην αειφόρο ανάπτυξη. Μέσα από μία έκθεση που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη, στοχεύει στην εκπαίδευση του ελληνικού κοινού ως προς τα πλεονεκτήματα μίας ενεργειακά αποδοτικής ηλεκτρικής εγκατάστασης.

Στον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας, λοιπόν, οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν ανεξερεύνητες πτυχές ενός «έξυπνου σπιτιού». Αναδεικνύοντας ένα σύνολο αυτοματισμών, αναβαθμίσεων και έξυπνης διαχείρισης, η Petroil Fuels επιχειρεί να εξοικειώσει τον καταναλωτή με έναν καινοτόμο τρόπο ζωής, που προάγει τη μείωση ισχύος και κατανάλωσης ενέργειας, την ελαχιστοποίηση του κόστους λειτουργίας, καθώς και τις μειωμένες εκπομπές αερίων.

Η προσήλωση στο customer care

Φυσικά, ο τομέας του customer care κατέχει μία εξέχουσα θέση στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας! Με αφοσίωση και υπευθυνότητα, η Petroil Fuels εστιάζει στην άμεση και αποτελεσματική απόκριση στα αιτήματα των πελατών της. Γι’ αυτό ακριβώς, διαθέτει ένα πλήρες τηλεφωνικό κέντρο με 120 εξειδικευμένους επαγγελματίες, σε ένα άκρως φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον.

Ακολουθώντας τη φιλοσοφία της, η Petroil Fuels θέτει πάντοτε στο επίκεντρο τις ανάγκες του πελάτη. Έτσι, το έμπειρο προσωπικό της βρίσκεται σε ετοιμότητα, ανά πάσα στιγμή, ώστε να παράσχει ταχεία υποστήριξη για κάθε προσφερόμενη υπηρεσία. Μάλιστα, με γνώμονα την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, κάθε πελάτης της έχει στη διάθεσή του τον προσωπικό του σύμβουλο. Με διαχρονικές αξίες, λοιπόν, αλλά με πιο σύγχρονες και δυναμικές υποδομές! Η εταιρεία συνεχίζει να διαγράφει τη δική της αξιοσημείωτη πορεία στον κλάδο της εξυπηρέτησης κτιρίων και διανομής υγρών καυσίμων!

 

Οι νέες εγκαταστάσεις της Petroil Fuels βρίσκονται στη Λεωφόρο Κηφισού 34, Περιστέρι. Από την έναρξη της λειτουργίας, οι χώροι θα είναι επισκέψιμοι για το κοινό καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή (09.00-21.00).