Χαρούμενη οικογένεια- Γονείς με μωρό

Οι επικίνδυνοι μικροοργανισμοί μπορούν να δημιουργήσουν εστίες μόλυνσης στη δική σας εστία!

Αν αναρωτιέστε πώς μπορείτε να προφυλάξετε την πολυκατοικία και το διαμέρισμά σας από ανεπιθύμητους και επιβλαβείς για την υγεία σας επισκέπτες, η μόνη ασφαλής και αποτελεσματική λύση είναι η μικροβιολογική απολύμανση οικιακών χώρων. Ο παραπάνω όρος, περιγράφει, ουσιαστικά, τη διαδικασία κατά την οποία επιτυγχάνεται η εξάλειψη ή η αναστολή του πολλαπλασιασμού των παθογόνων μικροοργανισμών, όπως είναι οι ιοί, τα βακτήρια και οι μύκητες, με σκοπό την ελαχιστοποίηση της μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών που μπορούν να προκληθούν από αυτά.

Συγκεκριμένα, για τους οικιακούς χώρους, ενδείκνυται αρκετά συχνή μικροβιολογική  απολύμανση. Η συχνότητα, βέβαια, εξαρτάται και από άλλους παράγοντες, όπως είναι το μέγεθος και η δυνατότητα συγχρωτισμού του σπιτιού σας. Για την πολυκατοικία σας, η απολύμανση είναι αναγκαία για τη διασφάλιση της υγιεινής και πρέπει να γίνεται σε ακόμα πιο τακτική βάση, καθώς πρόκειται για έναν πολυσύχναστο χώρο που φιλοξενεί πληθώρα ανθρώπων.

Είναι πολύ σημαντικό η μικροβιολογική απολύμανση να γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό, με τη χρήση κατάλληλου εξοπλισμού και ακίνδυνων σκευασμάτων τόσο για τις ευπαθείς ομάδες -όπως οι ηλικιωμένοι, οι εγκυμονούσες γυναίκες, τα βρέφη και τα παιδιά- όσο και για το περιβάλλον. Για τον λόγο αυτό, στην Petroil Fuels χρησιμοποιούμε μη τοξικά και εγκεκριμένα απολυμαντικά σκευάσματα, τηρώντας αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας!

Συμβουλές για την μικροβιολογική απολύμανση Οικιακών χώρων!

Ανάμεσα στις επισκέψεις μικροβιολογικής απολύμανσης από έναν επαγγελματία, είναι απαραίτητο να ακολουθούνται κάποιοι βασικοί κανόνες υγιεινής και ατομικά. Παρακάτω, σας προτείνουμε 5 απλούς και εύκολους τρόπους, για να ενισχύσετε την «άμυνα» του χώρου και του οργανισμού σας ενάντια σε επικίνδυνους ιούς και βακτήρια:

  1. Αερίζετε συχνά όλα τα δωμάτια του σπιτιού σας.
  2. Καθαρίζετε σχολαστικά όλες τις επιφάνειες. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα σημεία που συγκεντρώνουν τα περισσότερα μικρόβια, όπως τα πόμολα, οι βρύσες, το τηλέφωνο, το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας, οι επιφάνειες της τουαλέτας και των άλλων κοινόχρηστων χώρων.
  3. Πλένετε τακτικά τα χέρια σας. Οι ιοί επιζούν σε σκληρές επιφάνειες αρκετές ώρες, αφού έχουν αποτεθεί σε αυτές.
  4. Σε περιόδους έξαρσης σοβαρών επιδημιών, αποφύγετε τις περιττές κοινωνικές συναναστροφές.
  5. Αποφύγετε την επαφή των χεριών σας με το στόμα, τη μύτη και τα μάτια.

Η πρόληψη και η ελαχιστοποίηση μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών είναι ευθύνη όλων μας! Κάντε τη σωστή επιλογή για τη μικροβιολογική απολύμανση του σπιτιού σας, τηλεφωνώντας μας στο 211 2120600 ή ζητώντας μας προσφορά!