Άντρας με μάσκα προστασίας

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας είναι οι τακτικές απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους. Αυτό ισχύει, πρωτίστως, για τα δημόσια ή ιδιωτικά κτήρια με μεγάλο συγχρωτισμό, όπως τα σχολεία, τα νοσοκομεία, τα γυμναστήρια, τα καταστήματα, οι εταιρείες, οι επιχειρήσεις, κ.ά.. Οι συχνές απολυμάνσεις συνιστούν τη μοναδική αποτελεσματική μέθοδο για την εξολόθρευση των παθογόνων μικροοργανισμών, με σκοπό την ελαχιστοποίηση της μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι η εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία έχει κρίνει αναγκαία και υποχρεωτική τη μικροβιολογική απολύμανση στο γραφείο, σε δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Συγκεκριμένα, στο εργασιακό περιβάλλον, λόγω της συνύπαρξης πολλών ατόμων στον ίδιο χώρο, ο οποίος ενδέχεται να είναι κλειστός και να μην αερίζεται καλά, η ανάγκη για μικροβιολογική απολύμανση είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Μικροβιολογική απολύμανση στο γραφείο με 3 βήματα:

Πρόληψη

Η πρόληψη είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα στην αντιμετώπιση κάθε προβλήματος. Στην περίπτωση των ιών και των μικροβίων, που αν δεν ανιχνευθούν έγκαιρα ενδέχεται να αποτελέσουν κύριο παράγοντα ασθενειών, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της Petroil Fuels, αναλαμβάνει για εσάς την ενδελεχή επιθεώρηση όλων των χώρων σας. Με τη χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας, είναι σε θέση να εντοπίζει κάθε επικίνδυνο μικροοργανισμό που μπορεί να έχει δημιουργήσει εστία μόλυνσης, σε οποιοδήποτε σημείο και επιφάνεια.

Καταπολέμηση

Για άμεση και δραστική απολύμανση, είναι απαραίτητο να απευθυνθείτε σε κάποιον επαγγελματία, ώστε να επιλέξει την πιο ενδεδειγμένη μέθοδο, με βάση της ανάγκες του χώρου σας. Είναι αναγκαίο, επίσης, να τηρούνται κατά την απολύμανση αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας για την προστασία των εργαζομένων και του καταναλωτικού κοινού. Για τον λόγο αυτό, στην Pertoil Fuels χρησιμοποιούμε μη τοξικά και φιλικά προς το περιβάλλον σκευάσματα.

Ακόμα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι για τη διασφάλιση της υγιεινής του επαγγελματικού σας χώρου, θα  χρειαστούν από μία έως και δύο απολυμάνσεις τον μήνα.

Τήρηση Κανόνων Υγιεινής

Το κυριότερο, ίσως, βήμα προστασίας ενάντια σε επικίνδυνους ιούς και μικρόβια, είναι η διατήρηση της υγιεινής και της ασφάλειας του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Αυτό επιτυγχάνεται με τακτικούς ελέγχους, συχνές μικροβιολογικές απολυμάνσεις και τήρηση των βασικών κανόνων υγιεινής από το προσωπικό. Κάθε εργαζόμενος οφείλει να φροντίζει την καθαριότητα των επιφανειών που έρχεται σε άμεση επαφή, όπως το γραφείο του, το πληκτρολόγιο και το τηλέφωνο.

 Στην Petroil Fuels βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας, θωρακίζοντας όλους τους δημόσιους και επαγγελματικούς χώρους κατά ιών και μικροβίων και παρέχοντάς σας άμεση και αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση!
Επικοινωνήστε μαζί μας: 211 2120600