Άντρας κάθεται σε Χριστουγεννιάτικα στολισμένο σαλόνι, δίπλα σε καλοριφέρ

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Τα Χριστούγεννα αποτελούν για πολλούς από εμάς την πιο ιδιαίτερη γιορτή του χρόνου. Ίσως είναι τα φώτα και οι στολισμοί που τους χαρίζουν αυτήν την μοναδική αύρα!  Ίσως, πάλι, είναι η συμβολική τους διάσταση που κάνει τη συγκεκριμένη περίοδο τόσο ξεχωριστή! Οποιοσδήποτε και να είναι ο λόγος, τα Χριστούγεννα απέχουν, πλέον, λιγότερες από είκοσι ημέρες, προετοιμάζοντάς μας για μια ευχάριστη και θερμή ατμόσφαιρα με φίλους και οικογένεια!

Για να είναι, ωστόσο, ολοκληρωμένη η ατμόσφαιρα αυτή, θα πρέπει και οι εσωτερικοί μας χώροι να συμβαδίζουν με ότι χαρακτηρίζει την περίοδο! Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να έχουμε φροντίσει για τον έγκαιρο και επαρκή ανεφοδιασμό με πετρέλαιο θέρμανσης. Σε αυτό το άρθρο, η Petroil Fuels δημιούργησε μια λίστα με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, αλλά και να προσέχετε, ώστε ο ανεφοδιασμός πετρελαίου εν όψει Χριστουγέννων, να είναι έγκαιρος και απλός ώστε να εστιάσετε σε αυτό που πραγματικά αξίζει: μια λαμπερή και ζεστή ατμόσφαιρα! Ας ξεκινήσουμε!

Γνωρίζουμε τις διαστάσεις της δεξαμενής πετρελαίου μας

Το συγκεκριμένο βήμα είναι απαραίτητο για να γνωρίζετε την ακριβή χωρητικότητα της δεξαμενής σας, υπολογίζοντας πόσα λίτρα αντιστοιχούν σε κάθε εκατοστό του ύψους της. Για να το εφαρμόσετε, πολλαπλασιάστε το μήκος της επί το πλάτος και το ύψος της.

Μετράμε το ύψος του πετρελαίου στη δεξαμενή

Μπορείτε εύκολα να το μετρήσετε, τοποθετώντας μια βέργα στην δεξαμενή και μετρώντας το ύψος με ένα μέτρο, μέχρι εκεί που είναι βρεγμένη. Η μέτρηση θα πρέπει να γίνεται τόσο πριν όσο και μετά την παράδοση και πάντα παρουσία του οδηγού.

Μετά την παράδοση, περιμένετε να περάσουν τρία έως έξι λεπτά, ώστε να κατασταλάξει ο αφρός, και στη συνέχεια μετρήστε την ανύψωση της στάθμης του πετρελαίου.

Μπορείτε να υπολογίσετε το πετρέλαιο που παραλάβατε, αφαιρώντας το αρχικό ύψος του πετρελαίου από το τελικό και πολλαπλασιάζοντας αυτή τη διαφορά με τα λίτρα ανά εκατοστό που χωράει η δεξαμενή σας.

Τέλος, απαιτείται από τον οδηγό να σημειώσει τόσο την προμέτρηση όσο και επιμέτρηση στο παραστατικό.

Ανεφοδιασμός Πετρελαίου: Extra Tips

  • Το χρώμα του πετρελαίου αποτελεί ένδειξη της ποιότητάς του. Αν το πετρέλαιο που παραλάβατε είναι θολό και όχι κόκκινο, ενδέχεται να είναι χαμηλής ποιότητας.
  • Κατά την παράδοση, θα πρέπει να τηρούνται όλα τα μέτρα ασφάλειας για την αποφυγή ατυχημάτων.
  • Θα πρέπει να πραγματοποιείται τακτική συντήρηση του συστήματος της θέρμανσής σας, ώστε να αφαιρούνται ενδεχόμενα κατάλοιπα καύσης , κατά προτίμηση αμέσως μετά τη λήξη της περιόδου θέρμανσης.
  • Δεν πρέπει πότε ο καυστήρας να λειτουργεί χωρίς καύσιμα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, μεγάλες φθορές μπορούν να συμβούν.
  • Να κάνετε πάντα έρευνα αγοράς ώστε να διασφαλίσετε ότι η προσφορά που έχετε λάβει σχετικά με την τιμή πετρελαίου θέρμανσης είναι ανταγωνιστική.

Ένας έγκαιρος και αποτελεσματικός ανεφοδιασμός πετρελαίου θέρμανσης θα διατηρήσει εσάς και τους αγαπημένους σας ζεστούς κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, διασφαλίζοντας μια υπέροχη γιορτινή ατμόσφαιρα! Η Petroil Fuels είναι πάντα δίπλα σας, προσφέροντάς σας ποιοτικά καύσιμα, όταν και όποτε τα χρειάζεστε!

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]