×

Πακέτο στα μέτρα σου!

Σχεδίασε το πακέτο για την διαχείριση της πολυκατοικίας που σου ταιριάζει!

Φτιάξε το δικό σου πακέτο

Εγγραφή στο Newsletter

Subscribe to Our Newsletter:

Ακολουθήστε μας

Πέλλετ

section-ee97cd1

Πέλλετ: Διανομή για οικιακή θέρμανση

Ζεσταίνουμε όσους αγαπάς!

Η Petroil Fuels επεκτείνεται στον χώρο της ενέργειας και εισάγει νέα μέσα θέρμανσης για να ζεστάνεις την οικογένειά σου. Στο πλαίσιο μιας πιο οικολογικής στρατηγικής, εισάγουμε ως βιοκαύσιμο το πέλλετ υψηλής ποιότητας και πιστοποιημένης παραγωγής. 

Με γνώμονα την κάλυψη των εξειδικευμένων αναγκών σου, σου δίνουμε επιπλέον επιλογές για να εξασφαλίσεις τη θέρμανσή σου και αυτόν τον χειμώνα. Προμηθεύσου πέλλετ στις πιο ζεστές τιμές της αγοράς και φρόντισε ό,τι αξιζει! 

section-c98d27b

Πέλλετ απο την Petroil Fuels!

Για άλλη μια χρονιά, ζεσταίνουμε όσους αγαπάς!

5

Εξειδικευμένοι

Προμηθευτές

35

Εξειδικευμένοι Υπάλληλοι

για την άμεση εξυπηρέτησή σου

4 300

Σημεία Παράδοσης

Σε όλη την Αττική

Συμπληρώσε τα στοιχεία σου και πάρε προσφορά για την ποσότητα πέλλετ που σε αφορά!

section-77a2e42

Μας ρώτησες για το Πέλλετ:

Το πέλλετ είναι βιοκαύσιμο που παρασκευάζεται από κατάλοιπα επεξεργασίας ξύλου και επεξεργάζεται ώστε να αποβάλλει την εργασία του. Δεν περιέχει χημικά πρόσθετα και είναι φιλικό προς το περιβάλλον. 

Επιπλέον, διαθέτει υψηλότερη απόδοση από το ξύλο και λόγω της συσκευασίας του αποθηκεύεται εύκολα. 

Οι σόμπες πέλλετ διακρίνονται σε δύο κατηγορίες: σε αερόθερμες σόμπες και σε σόμπες - καλοριφέρ ή νερού. 

Οι αερόθερμες σόμπες καίνε το καύσιμο και παράγουν θερμό αέρα, ενώ οι σόμπες καλοριφέρ ή νερού ενώνονται με το σύστημα θέρμανσης του χώρου και τα σώματα καλοριφέρ. Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει στο πάνω μέρος της σόμπας μια δεξαμενή από την οποία τα πέλλετ πέφτουν σε ένα πιατάκι, όπου πραγματοποιείται η καύση.  

Στην περίπτωση της αερόθερμης σόμπας, τα αέρια της καύσης θερμαίνουν το εσωτερικό της συσκευής και η θερμότητα προωθείται προς τα έξω με τη βοήθεια ενός ανεμιστήρα. 

Στην περίπτωση της σόμπας - καλοριφέρ ή νερού, η καύση ζεσταίνει το νερό το οποίο προωθείται στα θερμαντικά σώματα, παράγοντας με αυτόν τον τρόπο θέρμανση. 

Το πέλλετ αποτελεί οικολογικό καύσιμο, καθώς δεν περιλαμβάνει χημικά και αποτελεί ανανεώσιμη πηγή ενέργειας. Χάρη στη μέθοδο αποξήρανσης κατά την επεξεργασία του, διαθέτει πολύ χαμηλό ποσοστό υγρασίας με αποτέλεσμα την υψηλή θερμαντική του απόδοση.  

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σόμπες, τζάκια και λέβητες για πέλλετ ενώ χάρη στη συσκευασία του μπορεί να μεταφέρεται και να αποθηκεύεται εύκολα. 

Ιδανικά πρέπει να το αποθηκεύετε σε χώρο χωρίς υγρασία, καθώς με την υγρασία μπορεί να μειωθεί η αποδοτικότητά του αλλά και να αυξηθεί ο όγκος του, επηρεάζοντας τη λειτουργία της σόμπας. 

Η Petroil Fuels σου δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσεις τον τρόπο πληρωμής στις ανάγκες σου. Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου με: 

  1. Αντικαταβολή κατά την παράδοση 
  2. Πιστωτική κάρτα 

 

section-2bd98e2

Θες να μάθεις περισσότερα για το Πέλλετ;

Μην διστάσεις να μας καλέσεις! Ένας εξειδικευμένος συνάδελφος θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου!

Κάλεσε τώρα!
section-0c246cb

Βρες όλες τις υπηρεσίες μας, εδώ!

Φροντίζουμε ότι αξίζει!